Skip to main content

Essensen av Kina - 9 dgr

Status:
Kontakt oss for bestilling

På denne reisen får du med deg metropolene Beijing og Shanghai samt terrakottakrigernes by Xian.

Søk reise

Program

Dag 1: Avreise fra Oslo
Vi flyr fra Oslo Gardermoen til Beijing med en mellomlanding.

Dag 2: Ankomst Beijing
Ankomst Beijing flyplass. Etter passformaliteter, blir vi møtt av guiden som kjører oss til hotellet for innsjekking.

Dag 3: I Beijing (Frokost, lunsj)
Vi starter vår reise i Kina med besøk til Tiananmen Square. Den himmelske freds plass er verdens største torg og har vært vitne til mange store politiske og historiske hendelser. Vi går gjennom en underjordisk tunnel til det keiserlige palass, også kjent som "Den forbudte by". Palasset har 9999 rom, og fungerte som huset til keisere og deres familier, og også den seremonielle og politiske sentrum for kinesiske myndigheter i nesten 500 år. Etter lunsj blir det besøk til Himmeltempelet, som er verdens største arkitekturgruppen, hvor de gamle keiserne ba for fred og innhøsting.

Dag 4: I Beijing (Frokost, lunsj)
Etter frokost starter vi med besøk til Ming mausoleumene, hvor 13 av keiserne fra Ming dynastiet ligger begravet. Dingling graven er den eneste som er utgravd, og det blir mulighet for å besøke den. Det blir også besøk til Jade Museum for å lære om Kinas jadekultur. Etter lunsj tar vi fatt på høydepunktet i Beijing: besøket til Mutianyu Great Wall, som er kjent for sine vakre omgivelser - tett skog og rike beiter i skiftende farger med årstidene. Mutianyu Great Wall ligger i Huai Rou fylke nord-øst for Beijing. Denne delen av den kinesiske mur er ca 75 km fra sentrum av Beijing, og er en av de best bevarte deler av den kinesiske mur. Mutianyu delen av Great Wall ble brukt til å tjene som den nordlige barriere for å forsvare hovedstaden og de keiserlige gravene. På vei tilbake til hotellet, legger vi turen om "Bird Nest" og "Water Cube" - de fantastiske arkitekturer som bygget for OL i Beijing. (B + L)

Dag 5: Beijing - Xian (Frokost, lunsj)
Etter frokost, begir vi oss ut til Shichahai området. Her besøker vi Beijings gamle hutonger og kjører rickshaw. Deretter kjører vi mot Beijing jernbanestasjon for høyhastighetstog til Xian. På ettermiddagen, går ferden til Sommerpalasset, også kjent som "Gardens of Harmony", og har vært på verdens kulturarvliste siden desember 1998. Der fremgår det at Sommerpalasset er "et mesterverk av Kina landskapsdesign med fjell og åpent vann sammen med paviljonger, haller, palasser, templer og broer, skaper en harmonisk ensemble av bemerkelsesverdig estetisk verdi. " Transfer til flyplassen for fly til Xian. Her blir du møtt av guiden og kjørt til hotellet for innsjekking.

Dag 6: I Xian (Frokos, lunsj)
Etter frokost, er det dags for en av turens andre høydepunkt Terrakotta krigerne, som er en samling av terrakotta skulpturer som viser hærstyrken til Qin Shi Huang, den første keiseren av Kina. Det var en form for begravelsestradisjon å begrave disse med keiseren, da han døde i 210-209 f.Kr.. Formålet var å beskytte keiseren i hans liv etter døden. Vi fortsetter videre for å besøke Big Goose Pagoda, som er et stort buddhistisk sted med enkle, elegante murstein - Pagoda på eiendommen til den attraktive Da Ci'en Templelet. Pagoda ble bygget på 600-tallet for å huse de buddhistiske materialer som Xuanzang (Tripitaka) hentet tilbake fra sin episke reise til India. Til sist i dag vil du besøke Shaanxi Provincial History Museum - et stort moderne museum på nasjonalt nivå hvor du vil se gjenstander som har blitt samlet i Shaanxi-provinsen siden huleboertiden for 18.000 år siden.

Dag 7: Xian til Shanghai (Frokost, lunsj)
Etter frokost på hotellet, blir det bytur med et besøk til den gamle bymuren, City Wall, som er en av de største gamle militære defensive systemene i verden og den mest komplette gamle bymur i Kina. I dag er bymuren betraktet som et landemerke som deler byen Xian inn i den indre delen og den ytre delen. Etterpå besøker vi den store moskeen, som er den eldste og største islamske moskeen i landet, antageligvis fra 600-tallet. Vi besøker det muslimske kvarter, som har mange spesielle lokale produkter. Deretter går ferden videre for å besøke Bell og Drum Tower Square, som ligger i sentrum av Xian og ble brukt til tidtaking i gamle dager. Transfer til flyplassen, for fly til Shanghai. I Shanghai vil reiseleder møte deg og det blir innsjekk på hotellet.

Dag 8: Shanghai (Frokost, lunsj)
dag blir det tur til Jade Buddha Temple, som ble grunnlagt i 1882 med to store budda-statuer utskjært i jade som måler 1.95 m høy og veier 3 tonn. Den andre litt mindre statuen representerer Buddahs død. Deretter går vi til Yu Garden, som sies å være den mest komplette klassiske hage i urbane Shanghai og derfor en "må-se" for enhver turist. Deretter kan du besøke den nærliggende Chenghuang Temple (Old Street), Det er over hundre butikker og butikker i dette området, og de fleste av disse store bygningene er nesten hundre gammel. Etter lunsj besøker vi Oriental Pearl TV Tower, verdens sjette høyeste TV and radio tårn, som også er det mest sjarmerende landemerke i Shanghai. Så blir det shopping i Nanjing Road – den første handlegaten i Shanghai, og spasertur langs den kjente Bund – berømt for en gruppe bygninger kjent som "a Gallery of world architecture".

Dag 9: Shanghai (frokost)
Dagen er fri på egenhånd frem til transfer til flyplassen for hjemreise ihht flytider.

Betalingsinformasjon og visumregler

Avtalen mellom Atlantis Reiser og kunde anses inngått ved betaling av depositum som forfaller ved angitt dato som fremgår av Deltagerbeviset (som også gjelder som faktura). Depositum er urefunderbart etter innbetaling, og binder den reisende til bestillingen. For reiser til Kina, dekker depositumet flybillettenes kostnad samt et garantibeløp til vår underleverandør i Kina.

Sjekk depositumets størrelse:
Velg dato, og trykk Bestill. Totalpris og depositum vil vises under "Innbetaling" til høyre. Dette kommer opp FØR du fyller inn navn og info. Gjør deg kjent med reglene for visum under vår side Visuminformasjon.

Inkludert i reisen

Pris inkluderer:
- Flyreisen Oslo - Beijing, Shanghai - Oslo
- Alle inngangsbilletter iht program
- Engelsktalende guide
- Aircondition buss buss med sjåfør
- Flyplass-hotell transfers og vice versa
- Alle måltider spesifisert i programmet
 Hotellovernatting med frokost hver dag
- Innenriksfly inkl. skatt - Høyhastighetstog billett (andre klasse)
- Offentlige skatter og avgifter

Pris inkl. IKKE:
- Visum til Kina (søkes ved den Kinesiske Ambassaden) Se info om visum her
- Enkeltromstillegg
- Reise- og avbestillingsforsikring
- Tips, tips til guide og sjåfør

  • RGF Logo
  • NRF Logo