Skip to main content

Istanbul Weekend

Denne turen går på forespørsel. Avgang med Turkish Airlines som har daglige avganger.

Istanbul er en herlig storby beliggende i Bobphoros-strædet, delvis i Europa, delvis i Asia. Med frisk sjøbris blandet med historie, kultur, vakre bygninger, shopping, tyrkisk bad, kulinariske opplevelser, båtturer, gedigne gamle bazarer og flotte hoteller – Istanbul er byen du rett og slett lengter tilbake til.

Noen av de mest kjente severdighetene i Istanbul er Den Blå Moskéen og Hagia Sofia. Disse to imponerende bygningene, som ligger i nærheten av hverandre, kan ses fra langt hold. Ikke så langt unna ligger også Topkapipalasset. Palasset ble bygget av flere sultaner mellom 1400- og 1500-tallet. Under storhetstiden fungerte palasset som en egen by, med en moské, bakeri, sykehus og harem. En tur over den kjente Galatabroen som knytter den gamle og nye byen sammen er en opplevelse Istanbul er et paradis for handlelystne.

I tillegg til gateselgere på hvert hjørne, finner du moderne shoppingsenter. Det som vel er mest populært er den store markedsplassen Grand Bazaar. I basaren kan du finne alt mellom himmel og jord i de mer enn 4000 bodene spredd utover 60 gater.

Hamam er også en populær ting å gjøre i Istanbul. Det tyrkiske badet er en eldgammel tradisjon. Her blir du skrubbet fra topp til tå etter et dampbad i badstue etterfulgt av massasje.

Søk reise

Istanbul fly og 3 netter 5 stjerner hotell

Kontakt oss for bestilling

Istanbul er mystisk, vakker, historisk og ligger nærme nok til å oppleves som en weekend-tur. I denne pakken kan du velge mellom 3 forskjellige 5 stjerner hoteller med fly fra Oslo.Les mer

  • RGF Logo
  • NRF Logo