Skip to main content

Kina rundreise 13 dager

Pris fra og med:
28 995,-
Dager:13
Bestill reise

Denne reisen starter i Shanghai og slutter i Beijing. Du får med deg de to metrolpolene, samt terrakotta-byen Xian, vakker natur i Guilin, minicruise på Li-elven, samt besøk Pandaene  i Chengdu.

Søk reise

Program dag for dag

Dag 1: Avreise fra Oslo

Dag 2: Ankomst Shanghai

Ankomst Shanghai flyplass. Etter passformaliteter, blir du møtt av vår guide. Det blir transfer til hotellet for innsjekking, og avslapping for å venne seg til tidsforskjellen.

Dag 3: Shanghai (F/L)
I dag starter vi med besøk til Jade Buddha Temple. Det ble grunnlagt i1882 med to Buddha-statuer laget av steinen jade importert til Shanghai sjøveien fra Burma. Dette var en sittende Buddha (1.95 meter høy, vekten er på 3 tonn), og en mindre lenende statue som representerer Buddah´s død. Vi fortsetter til Yu Garden, som er den mest komplette park i metropolen Shanghai og er derfor en turistattraksjon. Ferden går videre til Chenghuang Temple (Old Street), som inneholder over hundre butikker, og mesteparten av bygningene er over hundre år gamle. Etter lunsj besøker vi Oriental Pearl TV Tower, verdens sjette høyeste TV and radio tårn, som også er det mest sjarmerende landemerke i Shanghai. Så blir det shopping i Nanjing Road – den første handlegaten i Shanghai, og spasertur langs den kjente Bund – berømt for en gruppe bygninger kjent som "a Gallery of world architecture".

Dag 4: Shanghai til Guilin (F/L)
Vi starter med et besøk til Shanghai Muesum, som har et stort utvalg av 112.000 kinesiske kulturelle symboler fra eldre steinalder til moderne verden, som inneholder bronse, kalligrafi, malerier, clayware, porselen, jadesteiner, steinskulpturer, Jiaguwen keiserlige seler, gamle mynter, silke broderi, farget materialer, elfenben utskjæringer, kulturelle håndverk. Noen potter er over 10.000 år gamle. Det blir lunsj i det kjente Xin Tian Di distriktet. På ettermiddagen tar vi fly til Guilin, hvorpå det blir transfer til hotellet for innsjekking.

Dag 5: Guilin (F/L)
Henting fra hotellet tidlig om morgenen. Det blir ca en times kjøring for å komme til Zhujiang Pier for en 4-times mini-cruise på Li River med lunsj ombord. Det er en flott utsikt mot de vakre fjellene, grønne enger, gårder og landsbyer med vannbøfler og kyr. Vi går av i den gamle byen Yangshuo - berømt for sin spektakulære utsikt over åser og elver. Det er satt av fritid for en spasertur langs den berømte West Street. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Guilin, hvor resten av dagen er til egen disposisjon.

Dag 6: Guilin til Chengdu (F/L)
Etter frokost besøker vi Reed Flute Cave - en nasjonal turistattraksjon i Guilin, en praktfull hule med en myriade av stalaktitter og stalagmitter av alle merkelige figurer. Her må man bruke fantasien. Noen ser ut som løver, og noen ser ut som frosker og noen ser ut som en krystall palass. Hulen blir omtalt som naturens kunstpalass. Så fortsetter vi til Elephant Trunk Hill, et lite fjell som ser ut som en stor elefant som strekker snabelen og drikker vann ved Li-elven. Det er en stolthet for Guilin mennesker. De bruker bildet av Elefantsnabelåsen som selve symbolet på Guilin by. Fra toppen har man panoramautsikt over Guilin. Deretter blir det fly til Chengdu, transfer til hotellet for innsjekking.

Dag 7: Chengdu (F/L)
Idag blir de ten interessant tur til Chengdu Panda Research Base som er en stor park spesielt innredet for de store pandaene. Deretter går turen til Thatched Cottage of Du Fu, den tidligere Tang Dynasti poeten. Til slutt blir det tur til Jinli Old Street, med elegant arkitektur som ser ut som det gjorde på Qing Dynastiets tid. Tilbake til hotellet for tid på egenhånd.

Dag 8: Chengdu til Xian (F/L)
Det blir morgenfly til Xian. Guiden møter deg på flyplassen, og det blir besøk til Hanyang Mausoleum tilhørende keiser Jing av Han og hans dronning. Deretter går ferden til Shaanxi Historiske Museum, ett av de første store statsmuseum med modern fasiliteter I Kina. Vi sjekker inn på hotellet og nyter resten av dagen på egenhånd.

Dag 9: Xian (F/L)
Etter frokost, er det dags for en av turens høydepunkt Terrakotta krigerne, som er en samling av terrakotta skulpturer som viser hærstyrken til Qin Shi Huang, den første keiseren av Kina. Det var en form for begravelsestradisjon å begrave disse med keiseren, da han døde i 210-209 f.Kr.. Formålet var å beskytte keiseren i hans liv etter døden. Vi fortsetter videre for å besøke Big Goose Pagoda, som er et stort buddhistisk sted med enkle, elegante murstein - Pagoda på eiendommen til den attraktive Da Ci'en Templelet. Pagodaen ble bygget på 600-tallet for å huse de buddhistiske materialer som Xuanzang (Tripitaka) hentet tilbake fra sin episke reise til India. Så blir det bytur med et besøk til den gamle bymuren, City Wall, som er en av de største gamle militære defensive systemene i verden og den mest komplette gamle bymur i Kina. I dag er bymuren betraktet som et landemerke som deler byen Xian inn i den indre delen og den ytre delen.

Dag 10: Xian til Beijing (F/L)
Etter frokost, blir det morgenfly til Beijing. Guiden venter på oss, og vi begir oss ut til Shichahai området. Her besøker vi Beijings gamle hutonger. Ordet Hutong er mongolsk og betyr «vannkilde». Idag refererer vi til nabolaget med de trange gatene med den kinesiske, tradisjonelle kulturen som er i ferd med å forsvinne. Vi sjekker inn på hotellet.

Dag 11: Beijing (F/L)
Vi starter dagen med besøk til Tiananmen Square. Den himmelske freds plass er verdens største torg og har vært vitne til mange store politiske og historiske hendelser. Vi går gjennom en underjordisk tunnel til det keiserlige palass, også kjent som "Den forbudte by". Palasset har 9999 rom, og fungerte som huset til keisere og deres familier, og også den seremonielle og politiske sentrum for kinesiske myndigheter i nesten 500 år. Etter lunsj blir det besøk til Himmeltempelet, som er verdens største arkitekturgruppen, hvor de gamle keiserne fra Ming og Qing dynastiene ba for fred og innhøsting. Det er Kinas største tempelområde for å gi ofringer til himmelen.

Dag 12: Beijing (F/L)
Etter frokost tar vi fatt på høydepunktet i Beijing: besøket til Mutianyu Great Wall, som er kjent for sine vakre omgivelser - tett skog og rike beiter i skiftende farger med årstidene. Mutianyu Great Wall ligger i Huai Rou fylke nord-øst for Beijing. Denne delen av den kinesiske mur er ca 75 km fra sentrum av Beijing, og er en av de best bevarte deler av den kinesiske mur. Mutianyu delen av Great Wall ble brukt til å tjene som den nordlige barriere for å forsvare hovedstaden og de keiserlige gravene. På ettermiddagen, går ferden til Sommerpalasset, også kjent som "Gardens of Harmony", og har vært på verdens kulturarvliste siden desember 1998. Der fremgår det at Sommerpalasset er "et mesterverk av Kina landskapsdesign med fjell og åpent vann sammen med paviljonger, haller, palasser, templer og broer, skaper en harmonisk ensemble av bemerkelsesverdig estetisk verdi. " På vei tilbake til hotellet, legger vi turen om "Bird Nest" og "Water Cube" - de fantastiske arkitekturer som bygget for OL i Beijing.

Dag 13: Hjemreise fra Beijing (F)
Dagen i dag er på egenhånd frem til transport til flyplassen for hjemreise ihht flytider.

Betalingsinformasjon og visumregler

Avtalen mellom Atlantis Reiser og kunde anses inngått ved betaling av depositum som forfaller ved angitt dato som fremgår av Deltagerbeviset (som også gjelder som faktura). Depositum er urefunderbart etter innbetaling, og binder den reisende til bestillingen. For reiser til Kina, dekker depositumet flybillettenes kostnad samt et garantibeløp til vår underleverandør i Kina.

Sjekk depositumets størrelse:
Velg dato, og trykk Bestill. Totalpris og depositum vil vises under "Innbetaling" til høyre. Dette kommer opp FØR du fyller inn navn og info. Gjør deg kjent med reglene for visum under vår side Visuminformasjon.

Inkludert i reisen

Pris inkluderer:
- Flyreisen Oslo - Shanghai, Beijing - Oslo
- Alle inngangsbilletter iht program
- Engelsktalende guide
- Aircondition buss buss med sjåfør
- Flyplass-hotell transfers og vice versa
- Alle måltider spesifisert i programmet
- Hotellovernatting i turisklasse (3 stjerner) med frokost hver dag
- Innenriksfly inkl. skatt
- Høyhastighetstog billett (andre klasse)
- Offentlige skatter og avgifter

Pris inkl. IKKE:
- Visum til Kina  (søkes ved den Kinesiske Ambassaden) Se info om Visum her
- Enkeltromstillegg
- Reise- og avbestillingsforsikring
- Tips, tips til guide og sjåfør

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
18/10Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
25/10Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
1/11Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
8/11Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
15/11Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
22/11Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
29/11Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
6/12Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
13/12Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
20/12Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
27/12Oslo GardermoenHotel for Kina rundreise 13 dgrMer enn 828 995,-Bestill
  • RGF Logo
  • NRF Logo