Skip to main content

Thailand

På denne reisen får du med deg hovedstaden Bangkok, den vakre byen Chiang Mai nord i landet, og Thailands perle Phuket.

En rundreise i Thailand hvor alt er inkludert av severdigheter.

Søk reise

Rundreise til Bangkok, Chiang Mai, Phuket

Rundreise til Bangkok, Chiang Mai, Phuket

Bangkok - Chiang Mai - Phuket

Dag 1: Fly Oslo-Bangkok
Fly fra Oslo Gardermoen til Bangkok.

Dag 2: Ankomst Bangkok.
Mottakelse på flyplassen, transfer til hotellet for overnatting.

Dag 3: Bangkok Canal tur – Royal Grand Palace – Vimanmek Teak Manion
Frokost på hotellet, og deretter blir det sightseeingtur for å kjenne på livsstilen til thailenderne langs kanalen. Vi reiser med en lang halebåt på den pittoreske elven Chao Phraya og kanalene, for å se familiers hjem og templer langs vannveiene som gir denne byen navnet "Østen Venezia". Vi stopper for å besøke “Royal Barge Museum” og tempelet “Wat Arun”, hvis spir på 79 meter er så å si blitt symbolet på Bangkok. Deretter får vi se ett av de vakreste eksemplarene av en eldgammel siamesisk palass. Det pleide å være residensen til kongene av Chakri-dynastiet. Der inne vil du også se det vakre "Emerald Buddha Temple" med den liggende Jade Buddha. Deretter kjører vi for å besøke Vimanmek Teak Mansion, som er verdens største gyldne teak palass. Denne herregården i vestlig stil tjente som residens for Kong Rama V (Kong Chulalongkorn) ved århundreskiftet.

Dag 4: Bangkok - Safari verden
Frokost på hotellet, og deretter besøker vi Safari World, som har underholdning for alle, fra safarikjøring til vennlige delfiner.

Dag 5: I Bangkok
Frokost på hotellet og dager er til egen disposisjon.

Dag 6: Bangkok - fly til Chiang Mai - Kantoke middag
Frokost. I dag kan du nyte dagen for egne aktiviteter eller shopping. På kvelden blir det Khantoke-middag, den sedvanlige nord-thailandske spisestilen med mat som serveres i store fat på lave bord mens du sitter på matter på gulvet.

Dag 7: Chiang Mai – elefantsafari
Frokost på hotellet, og så besøker vi Elephant Camp på Mae Taman Camp, for å se 'Elephants at Work. Du får ri på elefantene som krysser elven og inn i skogen. Dette varer ca 1 time. Deretter returnerer du med oksekjerre tilbake til elefantlandsbyen etterfulgt av lunsj. Etter lunsj kan du nyte et raftingeventyr av bambus langs elven, i rundt 45 minutter. Deretter videre til en orkidégård, hvor det er mange vakre arter av orkideer.

Dag 8: Chiang Mai – fly til Phuket
Etter frokost blir det transfer til flyplassen for fly til Phuket. Ved ankomst blir du møtt av våre representanter, og transfer til hotellet for overnatting

Dag 9: Phi Phi Island med motorbåt
Etter frokost, blir det transport til ”The Royal Phuket Marina”. Avgang med hurtigbåt til Phi Phi Island. Sightseeing på Monkey Beach og snorkling i Tonsai Bay. Lunsj på Privat strandrestaurant. På ettermiddagen Phi Phi Ley– Sightseeing Viking Cave, Pileh Cove og LohSama Bay Maya Bay - Gjort berømt av “The Beach”, nyt krystallklart vann. På Khai Island blir det tid for avslapning på den hvite sandstranden med turkis vann. Så går ferden tilbake til Phuket. Vi ankommer Royal Phuket Marina og det blir transfer tilbake til hotellet

Inkluderer: Kaffe og te på brygga / Forsikring / Alt utstyr for snorkling (unntatt svømmeføtter) / Redningsvester / Buffet Lunsj / Marine nasjonalparkavgift / Brus ombord / Sesongens frisk frukt / Opplevelsesguider (snakker engelsk) / Mannskap og kapteiner / Minibus transfer fra Patong, Phuket Town, Kata og Karon
Merknad: Dette programmet til Phi Phi-øya, Maya Bay og Khai Island med hurtigbåt kan endres i henhold til vær- og sjøforhold. Island Tour anbefales ikke for gravide, barn under ett år som lider av medisinsk eller fysisk funksjonshemning. Ikke ta med noe unødvendige eller verdifulle ting, da selskapet ikke påtar seg ansvar for tap eller skade.

Dag 10: Fanta Sea Show
Frokost på hotellet og tid på egenhånd. På kvelden blir det velkomstmiddag med ”Phuket FantaSea Show”. Dette er en kulturpark delt i tre deler: shopping, restaurang område og underholdning i Vegas-stil i Palace of the Elephants. Transfer tilbake til hotellet.

Dag 11: Phuket
Frokost. Dagen er til egen disposisjon.

Dag 12: Hjemreise
Etter frokost blir det transfer til flyplassen for hjemreise.

  • RGF Logo
  • NRF Logo