Skip to main content

Vakre Kina - 11 dager rundreise

Pris fra og med:
24 495,-
Dager:11
Fly Oslo-Beijing, Shanghai-Oslo Overnatting 3* hotellstandard Måltider iht program Alle utflukter iht program inkl inngangspenger, turguide, transport Innenriksfly iht program
Bestill reise

Beijing - Xian - Guilin - Shanghai

Få med deg hovedstaden Beijing med Den kinesisk mur, Den forbudte plass, Sommerpalasset m.m. Terrakotta-krigerne i Xian. Det naturskjønne byen Guilin, som er et "must-see", samt metropolen Shanghai.

Søk reise

Programbeskrivelse dag for dag

Dag 1: Avreise fra Oslo
Avreise fra Oslo.

Dag 2: Ankomst Beijing
Ankomst Beijing Internationale flyplass. Mottakelse og assistanse av reiseleder, transport til valgt hotell for innsjekking og overnatting.

Dag 3: I Beijing (Frokost, lunsj)
Vi starter vår reise i Kina med besøk til Tiananmen Square. For oss nordmenn bedre kjent som ”Den himmelske freds plass”. Dette er verdens største torg og har vært vitne til mange store politiske og historiske hendelser. Vi går gjennom en underjordisk tunnel til det keiserlige palass, også kjent som "Den forbudte by". Palasset har 9999 rom, og fungerte som huset til keisere og deres familier, men var også det seremonielle og politiske sentrum for de kinesiske myndigheter i nesten 500 år. Etter lunsj blir det besøk til Himmeltempelet, som er verdens største tilbedelse tempelgruppe, der de gamle keiserne ba for fred og god innhøsting.

Dag 4: I Beijing (Frokost, lunsj)
Etter frokost tar vi fatt på høydepunktet i Beijing: besøket til Mutianyu Great Wall, som er kjent for sine vakre omgivelser - tett skog og rike beiter som skifter farger med årstidene. Mutianyu Great Wall ligger i Huai Rou fylke nord-øst for Beijing. Denne delen av den kinesiske mur er ca 75 km fra Beijing sentrum, og er en av de best bevarte deler av den kinesiske mur. Mutianyu delen av Great Wall ble brukt til å tjene som den nordlige barriere for å forsvare hovedstaden og de keiserlige gravene. Det blir også besøk til Jade Museum for å lære om Kinas jadekultur. På ettermiddagen går ferden til Sommerpalasset, også kjent som "Gardens of Harmony", som har vært på verdens kulturarvliste siden desember 1998. Det ble da kunngjort at Sommerpalasset er "et mesterverk av Kinesisk landskapsarkitektur med fjell og åpent vann. Sammen med paviljonger, haller, palasser, templer og broer skaper det en harmonisk ensemble av bemerkelsesverdig estetisk verdi.” På vei tilbake til hotellet legger vi turen om "Bird Nest" og "Water Cube" - de fantastiske arkitekturer som ble bygget for OL i Beijing i 2008.

Dag 5: Beijing – Xian (Frokost, lunsj)
Etter frokost, begir vi oss ut til Shichahai-området. Her besøker vi Beijings gamle Hutonger og kjører rickshaw. Hutong betyr ”bakgate”, og var mest vanlig i Gamle Beijing. Deretter kjører vi til Beijing jernbanestasjon for å ta høyhastighetstoget til Xian. Togturen tar 5,5 timer, og vi nyter utsikten mens vi slapper av. Ved ankomst Xian North Station, blir vi møtt av guiden og kjørt til hotellet for innsjekking og overnatting.

Dag 6: I Xian (Frokost, lunsj)
Etter frokost, er det dags for et annet av turens høydepunkt; Terra-Cotta krigerne, som er en samling av terrakotta skulpturer som viser hærstyrken til Kinas første keiser Qin Shi Huang. Det var en form for begravelsestradisjon å begrave disse med keiseren da han døde i år 210-209 f.Kr. Formålet var å beskytte keiseren i hans liv etter døden. Vi fortsetter videre for å besøke Big Goose Pagoda. Pagodaen står på eiendommen til det attraktive Da Ci’en tempelet, som er et stort buddhistisk område. Pagodaen er bygget med murstein i 5 etasjer, 64 m høyt, og ble bygget på 600-tallet for å huse de buddhistiske materialer som Xuanzang (Tripitaka) hentet tilbake fra sin episke reise til India. Vi fortsetter til Xian´s gamle bymur, som er en av de største gamle militærposter i verden, og den mest komplette gamle bymur i Kina. Idag blir muren regnet som et landemerke som deler Xian by inn i den ytre og innre del. Det er mulighet til å ta en sykkeltur rundt bymuren på egenhånd (ikke inkl.)

Dag 7: Xian to Guilin (Frokost, lunsj)
Det blir morgenfly til Guilin, der reiseleder møte deg og det blir besøk til Reed Flute Cave - en nasjonal turistattraksjon i Guilin. Dette er en dryppsteinsgrotte med en myriade av stalkitter og stlagmitter av alle merkelige figurer. Her må man bruke fantasien. Noen ser ut som løver, noen som frosker og andre som krystallpalasser. Så fortsetter vi til Elephant Trunk Hill, et lite fjell som ser ut som en stor elefant som strekker snabelen og drikker vann ved Li-elven. Det er en stolthet for Guilin beboerne. De bruker bildet av Elefantsnabel-åsen som selve by-symbolet på Guilin. Fra toppen har man panoramautsikt over byen. Transport til hoteller for innsjekking og overnatting.

Dag 8: Guilin - Yangshuo - Guilin (Frokost, lunsj)
Vi blir hentet fra hotellet tidlig om morgenen. Det blir ca en times kjøring for å komme til Zhujiang Pier for en 4-times mini-cruise på Li River med lunsj ombord. Du vil nyte de vakre fjellene, grønne enger, gårder og landsbyer med vannbøfler og kyr. Vi går av i den gamle byen Yangshuo - berømt for sin spektakulære utsikt over åser og elver. Det er satt av fritid for en spasertur langs den berømte West Street. Overnatting på hotell i Guilin.

Dag 9: Guilin - Shanghai (Frokost, lunsj)
Etter frokost blir det transfer til flyplassen for fly til Shanghai. Mottakelse på flyplassen og transfer til hotellet for innsjekking. Etter lunsj blir det besøk til Yuyuan Garden. Yuyuan er en stor kjent have utformet av en rik rishandler for 400 år siden. Tilknyttet hagen er det et gammelt shoppingområde med trange gater og bygninger, typisk gammel-kinesisk stil (Old Street). Vi fortsetter til det nyere området i Pudong – Lujiazui, hvor vi finner Oriental Pearl Building, Bank of China Tower samt det 88 etasjer høye Jin Mao Building med Observation Deck med utsikt over hele byen.

Dag 10: Shanghai (Frokost, lunsj)
Det blir besøk til Shanghai Museum. Dette museet har et stort utvalg av 112.000 kinesiske kulturelle symboler fra eldre steinalder til vår moderne verden, og inneholder bronsearbeider, kalligrafi, malerier, leirearbeider, porselen, utskjæringer i jade, steinskulpturer, Jiaguwen keiserlige seler, gamle mynter, silke broderier og kulturelle håndverk. Etterpå kan du gå til Nanjing Road - den første handlegaten i Shanghai, samt Bund - som er berømt for gruppen av bygninger kjent som "et galleri av verdens arkitektur". Etter lunsj blir det en times båttur på Huang Pu River, blandt høye skyskrapere fra det nyere området Pudong til det kjente Bund. Overnatting på hotell i Shanghai.

Dag 11: Hjemreise (Frokost)
Frokost på hotellet. Dagen er fri frem til transfer til flyplassen for hjemreise. Ankomst Oslo samme dag senkveld (lokal tid)

Betalingsinformasjon og visumregler

Avtalen mellom Atlantis Reiser og kunde anses inngått ved betaling av depositum som forfaller ved angitt dato som fremgår av Deltagerbeviset (som også gjelder som faktura). Depositum er urefunderbart etter innbetaling, og binder den reisende til bestillingen. For reiser til Kina, dekker depositumet flybillettenes kostnad samt et garantibeløp til vår underleverandør i Kina.

Sjekk depositumets størrelse:
Velg dato, og trykk Bestill. Totalpris og depositum vil vises under "Innbetaling" til høyre. Dette kommer opp FØR du fyller inn navn og info. Gjør deg kjent med reglene for visum under vår side Visuminformasjon.

Inkludert i reisen

Pris inkluderer:
- Flyreisen Oslo - Beijing, Shanghai - Oslo
- Alle inngangsbilletter iht program
- Engelsktalende guide
- Aircondition buss buss med sjåfør
- Flyplass-hotell transfers og vice versa
- Alle måltider spesifisert i programmet
- Hotellovernatting i turisklasse (3 stjerner) med frokost hver dag
- Innenriksfly inkl. skatt
- Offentlige skatter og avgifter

Pris inkl. IKKE:
- Visum til Kina (søkes ved den Kinesiske Ambassaden) Se info om Visum her
- Enkeltromstillegg
- Reise- og avbestillingsforsikring
- Tips, tips til guide og sjåfør

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
18/10Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
25/10Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
1/11Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
8/11Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
15/11Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
22/11Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
29/11Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
6/12Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
13/12Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
20/12Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
27/12Oslo GardermoenHotell for 11 dager vakre Kina rundreiseMer enn 824 495,-Bestill
  • RGF Logo
  • NRF Logo