Skip to main content

Kenya Big Five delux Safari (7 dgr)

Safari i Kenya på 7 dager. Opplev det beste av safari med de verdenskjente Masai Mara og Amboseli nasjonalparkene.2n Nairobi, 1n Lake Nakuru, 2n Masai Mara, 1n AmboseliGarantert avgang. Små grupper.

Søk reise

Programbeskrivelse dag for dag

Dag 1: Oslo - Nairobi
Ankomst Nairobis Jomo Kenyatta International Airport (NBO) Etter passkontroll og bagasjehenting, vil du møte vår lokale representant som kjører deg til hotell et for overnatting.
Overnatting: Pan Afric Hotel eller Eka hotel.
Måltider: mat på flyet

Dag 2: Lake Nakuru Nasjonalpark
Etter tidlig frokost blir det en kort orientert om reisen, rutine og velvære fra turguiden. I dag begynner vi safarien vår med å reise fra Nairobi til Lake Nakuru, og kjører gjennom de vakre landskapene i Great Rift Valley,og ankommer rundt kl 11.00 etterfulgt av safarikjøring frem til innsjekking på lodge med varm lunsj. På ettermiddagen kan du glede deg over den første spennende game drive på jakt etter Rhinos, Rothschild Sjiraffer, vannbøffler, sebraer, leoparder m.m. Parken er også et ornitologisk paradis for fugle-elskere. Vi kjører tilbake til hytta for middag og overnatting.
Overnatting: Sopa Lodge eller Sarova Lion Hill Lodge
Måltider: Frokost lunsj middag.

Dag 3: Masai Mara Game Reserve
Etter tidlig frokost, sjekk vi ut og begir oss videre til det verdensberømte Masai Mara Game Reserve, og kjører sørvestover via Narok gjennom Great Rift Du opplever den naturskjønne utsikten over det tørre landet fylt med Acacia trær og passerer gjennom lokale landlige områder før du ankommer lodgen til lunsj. På ettermiddagen blir det en herlig game drive hvor du kan se forskjellige ville dyr, som ”de fem store”. Sent på ettermiddagen kjører vi tilbake til lodgen for middag og overnatting.
Overnatting: Mara Leisure Camp eller Azure Mara Haven.
Måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 4: Masai Mara Game Reserve
I dag kan du velge å dra på en tidlig game drive med piknikfrokost. Alternativ kan du velge å være med på en ekstrautflukt. *) Det blir noe fritid midt på dagen før varm lunsj på lodgen, etterfulgt av ettermiddag game drive . Middag på kvelden.
Overnatting: Mara Leisure Camp eller Azure Mara Haven
Måltider: Frokost, lunsj og middag.

*)Ekstrautflukt: Luftballong 500USD (betales til turguiden). Hot air balloon foregår i naturskjønnhet i Masai Mara som tar deg over tretoppnivå mens du nyter den panoramautsikten over dyrelivet.

Dag 5: Masai Mara Game Reserve
Etter frokosten kan du glede deg over den siste dagen din i Masai Mara, med en morgenkamp og senere kjøre tilbake til hytta for en varm lunsj. På ettermiddagen kjører vi tilbake mot Nairobi, og det er mulighet for en kulturell opplevelse i Masai Manyatta (ekstrakostnad USD 35 per person, betales direkte til turguiden). På ettermiddag kjører vi via Narok som har en fortryllende utsikt over Great Rift Valley, og ankommer Nairobi på kvelden.
Overnatting: Pan Afric Hotel eller Eka Hotel.
Måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 6: Amboseli Nasjonalpark
Etter frokost kjører vi fra Nairobi til Amboseli som ligger på grensen mellom Kenya og Tanzania. Den afrikanske eskapaden begynner med en spektakulær kjøretur til Amboseli nasjonalpark som ligger romantisk til ved foten av det snødekte fjellet Kilimanjaro, Afrikas høyeste topp. Amboseli er kjent for sitt enorme utvalg av store dyrearter. Vi ankommer til lunsj og sjekker inn på lodge, etterfulgt av ettermiddags game drive med en blendende utsikt over mangfoldet dyreliv, inkludert de store fire, dvs. elefanter, løver, leoparder og bøfler. Parken er også hjemmet til pantere og gnuer samt giraffer og bavianer.
Overnatting: Kilima Safari Camp eller Kibo Safari Camp<
Måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 7: Nairobi
Etter frokost sjekker vi ut fra lodgen og legger bagasjen i resepsjonen. Det blir en game drive før lunsj og transfer til flyplassen for hjemreise.
Måltider: Frokost og lunsj. Mat på flyet.

Nyttig informasjon om reisen

Inkludert i programprisen:
Flyreisen Oslo-Nairobi-Oslo
Transfer til/fra flyplass
lle måltider og overnatting i henhold til reiserute, 6 frokost, 6 lunsj, 5 middag,
Game drive i henhold til reiserute med engelsktalende guide
Transport på Safari-jeep med pop-up tak
Tillatt bagasje på safari: 15 kg per person i en myk bag.

Ikke inkludert:
Avbestilling- og reiseforsikring
Varsk/rens på lodge
Innreisevisum til Kenya 50 USdollar 
Drikkevann
Tips
Ekstrautflukter som nevnt i reiseruten: luftballong og Masai landsbytur

BETALINGSINFORMASJON:
Merk at safari reiser avviker fra vanlige Reisevilkår. Depositum forfaller som vanlig standard 2 dager etter bestilling, da våre reiser går med rutefly, og flybillettene utstedes umiddelbart etter innbetalt depositum. Depositum vil også omfatte hele reisens pris dersom reisen bestilles innen 70 dager frem til avreise. Reiser som bestilles mer enn 70 dager til avreise, vil depositum utgjøre 50% av reisens pris. Dette er reglement fra vår underleverandør, som også har forpliktelser for overnattingssteder, da våre safari reiser benytter 5 stjerner lodge, som er meget populære, beliggende i nasjonalparker.

  • RGF Logo
  • NRF Logo