Skip to main content

Rundreiser i Marokko

Marokko er et meget gjestfritt land som har beholdt sine tradisjoner og byr på godt bevart kultur, en deilig shopping-opplevelse, herlige sandstrender og unike fjellandsbyer. Landet som ligger i Afrikas nord-vestre hjørne, kun 15 km fra Spania, har en eksotisk blanding av kultur, fra både Vest-Afrika og Arabia, og ikke minst Frankrike. Marokko er en gammel fransk koloni, noe man fortsatt merker på matkulturen.

Her blåser ørkenvinden over de kjente Atlasfjellene. Marokko har flere kjente byer, og alle har gamle bydeler med «medinaer» som er et stort marked med labyrint-gater, fortauskafeer, små basar-butikker med tepper, keramikk, parfyme, røkelse, og eksotiske krydder. Her ser man bygninger som er tusen år. En tur her er som en reise til en annen verden.

Som en herlig kontrast til den mystiske, arabiske stemninger, byr Marokko på moderne badebyer med herlige sandstrender og de beste hoteller. Byene har også moderne bydeler med brede handlegater, kjøpesenter og luksusbutikker. Marokko har rett og slett alt: arabisk mystikk, sandstrender, høye snødekte fjell og ørken.

Søk reise

Marokko klassiske rundreise 12 dager

Kontakt oss for bestilling

På denne rundreisen får du med deg det beste av autentiske Marokko. En unik blanding av opplevelser fra vakre Casablanca ved Atlanterhavet, den blå perlen Chefshaouen, overnatting i Sahara, kamelvandring og markeder i Meknes, Fez og Marrakesh. La det krible i reiselysten. En spennende og annerledes ferie.. På denne rundreisen får du med deg det beste av autentiske Marokko. En unik blanding av opplevelser fra vakre Casablanca ved Atlanterhavet, den blå perlen Chefshaouen, overnatting i Sahara, ka...Les mer

  • RGF Logo
  • NRF Logo