Skip to main content

Corona virus informasjon

Atlantis Reiser følger nøye med i informasjon som gis av norske myndigheter i anledning korona virus som vi nå opplever. Vi forholder oss til UD’s reiseråd og anbefalinger, i tillegg er vi underlagt RGF og pakkereiseloven. Ønsker du også å lese om UD sine anbefalinger kan du gå inn på www.landsider.no  som blir oppdatert jevnlig.

Per 10.mars er det reiseråd mot å reise til Kina, og alle våre reiser til Asia er innstilt inntil videre. Alle andre reiser gjennomføres som vanlig og det gis ikke avbestillingsrett grunnet frykt for smitte. Vi holder oss informert med våre lokale agenter og samarbeidspartnere. Hvis det oppstår uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter i destinasjonen som har betydelig innvirkning på turen, har en reisende rett til å avbestille turen uten avbestillingsgebyr. Råd fra Utenriksdepartementet er en slik omstendighet. Reisende som reiser til noen av regionene som er dekket av utenriksdepartementets råd, har dermed rett til å avbestille og få tilbakebetalt hele reisens pris. Utover å følge UDs reiseråd, forholder vi oss til våre samarbeidspartneres regler (flyselskaper og hoteller) når det gjelder mulighet for endring og kansellering.

De fleste forsikringsselskap vil dekke avbestillingen din dersom reisen var bestilt før reiserådet ble utstedt. Skulle det bli endringer i ovenstående tar vi umiddelbart kontakt med dere på e-post, dette gjelder helt frem til avreisedato. 

Les mer på nettsidene til Folkehelseinstituttet.

Søk reise

  • RGF Logo
  • NRF Logo