Skip to main content

Bestilling og betaling av reiser

Du som kunde kan fylle ut vårt bestillingsskjema som er knyttet til enhver reise. Her kan du velge reise, ønsket avreisedato, fylle ut navn iht pass, velge ekstrautflukter og sende inn til oss. Vi krever IKKE at du skal betale depositum ved bestilling. Dette gjør vi for at du som kunde skal føle deg komfortabel med din bestilling. Du får en "Bestillingsbekreftelse" sendt til din oppgitte email. Atlantis Reiser vil kontakte deg med foreslåtte flytider. Du kan nå betale depositum trygt til vår konto i din egen nettbank. Dog forfaller depositumet etter kun 2 dager, da rutefly holder en reservasjon i max 2 dager. Etter den tid blir reservasjonen automatisk kansellert.

 Atlantis Reiser aksepterer nå betaling med VISA og Mastercard. Du kan enten betale direkte ved utsjekking, eller logge deg på din bestilling, og betale senere. PS: Merk regler om forfall for depositum.

Våre reiser går med rutefly, og våre depositum er derfor basert på ruteflyenes priser. Depositum er urefunderbare. Vi anbefaler avbestillingsforsikring som gjelder dersom sykdom eller andre uforventede situasjoner inntreffer før reisen tar til.  Rutefly kan være utsolgt i den bookingklassen reisens pris er beregnet på, og vi tar derfor forbehold om at prisen kan bli høyere enn oppgit. Atlantis Reiser legger opp reiser så langt fremover det er mulig. Det tas derfor forbehold om prisendringer ved form av økte ruteflypriser, inngangspenger for severdigheter, økte oljepriser, lønninger, økning av hotell- og cruisepriser og tilhørende faktorir som gjør at vi må øke prisene.  

Til deg som reiser alene:
Alle våre reiser har garantert avgang ved minimum 2 personer påmeldt på samme reisen. Dersom du ønsker å melde deg på en reise som en enkeltstående person, vennligst kontakt Atlantis Reiser:  post@atlantisreiser.no, for å sjekke om det er andre reisende på samme program og samme avgang. Dersom det ikke skulle være andre reisende på den dato du ønsker, kan vi foreslå en annen dato, eller du kan velge å betale et transport-tillegg. 

Avvik av regler for depositum og restbetaling:
Våre safari-reiser til Tanzania og Kenya vil ha tidligere forfallstid for både depositum og restbetaling. Det vil ikke være mulig å booke safarireiser senere enn 80 dager før avreise. Regelverket bestemmes av vår lokale underleverandør.

Søk reise

  • RGF Logo
  • NRF Logo