Skip to main content

Oman, Dubai og Abu Dhabi Rundreise

Status:
Kontakt oss for bestilling

Å blande Dubai og Oman i en og samme rundreise - er kanskje en av verdens største kontraster. Dubai er en av Emiratenes 7 stater -  en ultramoderne by - med nesten bare gjestearbeidere fra Asia. Her finner du glassbelagte skyskrapere på linje med New York og Chicago. Og det er shoppers paradis. Dubai med sine ultramoderne skyskrapere, i klassen som kan beskrives som sløseri, dog utrolig artig å oppleve. 

Oman er på vei til å bli en meget populær destinasjon - vesten har fått øynene opp for Arabias perle. Oman er et meget velorganisert land, med flotte sandstrender, utsøkte hoteller og de gamle souks (bazarenes) mystikk. Bli med hit før masseturisme kommer, mens landet fortsatt ligger urørt, og vi fortsatt kan oppleve ekte kultur, ekte folkeslag med ekte gamle tradisjoner. Beskrivelse for vår rundreise: autentisk, spennende og annerledes !

Søk reise

Program

Program

Dag 1: Fly Oslo-Muscat via europeisk by.
Mottakelse og assistanse på flyplassene. Transfer til hotellet

Dag 2:  Sightseeing i Muscat
Frokost. Idag blir det heldagsutflukt i Omans hovedstad Muscat. Vi ser bl.a. det gamle markedet, hvor vi virkelig får oppleve den arabiske kulturen. Med duften av utallige krydderlukter og røkelser vandrer vi igjennom den lange zouk-gaten. Her går folket kledd i sine nasjonale drakter; mennene i lange gallabeyaer (spesielt design for hver region) med dertilhørende hodeplagg, og vi kan se kvinner i burka. Det blir også besøk til Muscats Museumet, som viser mye av den utrolige naturen som finnes i landet. Turen går videre gjennom flotte, rike bebyggelsesområder og gjennom vill natur og gamle bydeler m.m Frokost. Dagen er fri til egen disposisjon, enten til avslapning på hotellet eller å nyte den mystiske atmosfæren i den historiske byen Muscat.

Dag 3:  Dagen til egen disposisjon i Muscat
Frokost. Dagen er fri til egen disposisjon, enten til avslapning på hotellet eller å nyte den mystiske atmosfæren i den historiske byen Muscat.

Dag 4:  Dagen til egen disposisjon i Muscat
Frokost. Dagen er fri til egen disposisjon, enten til avslapning på hotellet eller å nyte den mystiske atmosfæren i den historiske byen Muscat.

Dag 5:  Muscat - Nizwa
Frokost. Utsjekking fra hotellet. Vi begir oss gjennom storslagent ørkenlandskap, og kommer til den fascinerende landsbyen Nizwa. Med sine opprinnelige kultur og gamle fort, får vi følelsen av å være tilbake i middelalderen. Her ser vi menn som bærer sin Kandjar i beltet, og kvinner i tradisjonelle beduinerdrakter. Overnatting på hotell i Nizwa.

Dag 6:  Sightseeing i Al Ain
Frokost. Utsjekking fra hotellet. Vi kjører til Al Ain for Sightseeing og sjekker inn på hotell i Al Ain.

Dag 7:  Dubai - Abu Dhabi
Frokost. Etter utsjekking fra hotellet, går ferden med egen bil til Abu Dhabi ca 160 km. Utflukt i Abu Dhabi. Resten av dagen fri.

Dag 8:  Dagen til egen disposisjon
Frokost. Dagen er satt av til sightseeing i Abu Dhabi på egenhånd. Byen har mange shoppingmuligheter, og prisene er svært hyggelig.

Dag 9:  Abu Dhabi - Dubai
Frokost. Vi kjører fra Abu Dhabi til Dubai på ettermiddagen Innsjekking på hotellet.Kvelden fri til egen disposisjon. Dubai er blitt en ultramoderne by som har mye å by på. Her finnes også gigantiske shoppingsenter, og et marked uten like, med alt fra gullbasarer til krydder, klær og tekstiler. Gatene er overfylt av alt du kan tenke deg av forskjellige butikker med enormt utvalg av absolutt alt.

Dag 10:  Sightseeing i Dubai
Frokost. Dubai Sightseeing. Vi kjører en liten bysightseeing, forbi emirens palass, vi kjører vanntaxi over Creek, drar videre ut for å se på kamel race-banen som er svært berømt i Emiratene, souken, museumet m.m.

Dag 11:  I Dubai
Frokost. Dubai shoppingtur. Den gamle souken er shoppers paradise. Her kan man finne alt mellom himmel og jord til drømmepriser. Her får man ikke nok.

Dag 12:  Dagen til egen disposisjon i Dubai
Frokost. Dagen er fri i Dubai. Hva med en utflukt til ørkenen? Det er et morsomt minne hvor du opplever ekte sand-safari med jeep (utrolig morsomt) og avslutter med middag hos beduinene, og kanskje kommer en magedanserinne? (kan bestiles separat på stedet)

Dag 13:  Dagen fri til egen disposisjon i Dubai
Frokost. Dagen er fri i Dubai. Nyt solen og havet.

Dag 14:
Frokost. Transfer til flyplassen for hjemreise. Vi takker for denne gang og håper at arabia har gitt gode minner.

Nyttig å vite

  • RGF Logo
  • NRF Logo