Skip to main content

Tanzania Delux Safari og Zanzibar (12 dgr)

Status:
Kontakt oss for bestilling

Safari på første klasse!

En uforglemmelig 12-dagers safari i Tanzania som tilbyr deg villmark, spektakulært landskap, storslått dyreliv, solnedganger over steppene, kvelder ved leirbålet og netter under himmelen hvor du kan lytte til løvenes brøl.

Opplev de mektige flokkene fra Wildebeest-migrasjonen som dundrer over slettene i Serengeti nasjonalpark. I Ngorongoro-krateret og Lake Manyara nasjonalpark får du nyte afrikas stolte dyrerike, før du får noen avslappede dager på den eksotiske øya Zanzibar og dets uberørte strender.

 

 

Søk reise

Programbeskrivelse

     

Dag 1: Fly Oslo-Kilimanjaro, Arusha Town
Ved ankomst til Kilimanjaro Int. flyplass blir du møtt av safari-guiden fra vår lokale turoperatør som ønsker deg velkommen. Det blir transfer til hotellet i Arusha, og hjelp med innsjekkingen.
Overnatting: Arusha Serena Resort & Spa hotell.

Dag 2: Lake Manyara Nasjonalpark
Vi starter vår safarireise med å kjøre fra Arusha til Lake Manyara, som erl en av Tanzanias minste nasjonalparker, Lake Manyara. Parken er kun 330 km², og selve sjøen utgjør 200 km². Her liggert frodige landskap med åpne gressletter, jungellignende skog og et sumpområde. Lake Manyara er mest berømt for sine enorme flokker av rosa flamingoer. Nasjonalparken har også både flodhester, elefanter, sebraer og bavianer. Ved 17.30-tiden, kjører vi lodgen for overnatting og middag. Overnatting: Lake Manyara Serena Lodge eller Kirurumu Tented Lodge.
Måltid: Frokost, Picnic Lunsjboks, Middag

Dag 3: Serengeti Nationalpark
Etter frokost reiser med bil fra Lake Manyara Serena til Serengeti Nationalpark via Olduvai Gorge. Det blir besøke i Gorge. Full dag game drive, hvor vi ser naturens gang i jakten på mat. Det er mulighet for ekstrautflukt til Masai Village.
Overnatting: Serengeti Serena Lodge eller Serea Mbuzi Mawa Camp.
Måltid: Frokost, Picnic Lunsjboks, Middag.

Dag 4: Serengeti Nationalpark
Hele dagen nytes i Serengeti Nasjonalpark med fotografiapparatet. De kalles ”The Big Five: Løvene, leopardene, nesehorn, bøflene og elefantene. I tillegg kan man også få øye på gnuer som lever på savannene samt vortesvin. Du er rett og slett i Simba’s rike. Her finnes en rekke gaselle-typer, antiloper samt utallige fuglearter. Flodhestene samler seg i gjørmebad og koser seg med det. Det blir pikniklunsj underveis, før vi fortsetter å nyte det vakre reservatet som er et av de få stedene i Afrika som har holdt seg uberørt.
Overnatting på Serengeti Serena Lodge.
Måltid: Frokost lunsj middag.

Dag 5: Fra Serengeti Nationalpark til Ngorongoro krater
Det blir utsjekking etter frokost, og en ny dag venter med opplevelser når vi ankommer Ngorongoro Conservation Area via Malanja Depression og passerer gjennom flere Masai landsbyer. Underveis ser vi hvordan vegetasjoen endrer seg.
Overnatting: Ngorongoro Serena Lodge eller Neptune Luxury Safari Lodge.
Måltid: Frokost, Picnic Lunsjboks, Middag

Dag 6: Ngorongoro krater
En ny dag – nye opplevelser. Vi kjører ned langs kraterkanten som svinger veien seg 600 meter nedover til vulkankrateret som rommer savanner, sumper, saltvannsjø og akasieskog. I dette store krateret bor det ca 30.000 dyr, bl.a. løver, bøffler, nesehorn og flamingoer. Du spiser den medbrakte pikniklunsjen på et av de utvalgte stedene i krateret. På ettermiddagen kjører vi opp av krateret og tilbake til hotellet for middag og overnatting.
vernatting: Lake Manyara Serena Lodge eller Kirurumu Tented Lodge.
Måltid: Frokost, Picnic Lunsjboks, Middag.

Dag 7: fra Arusha til Zanzibar Island
Etter frokost reiser vi fra Lake Manyara Serena Lodge til byen Arusha via Great Rift Valley og den afrikanske landsbyen Mto wa Mbu. Vi ankommer Arusha flyplass rundt middag, og det blir innenriksfly til Zanzibar. Ved ankomst på Zanzibar lufthavn blir det mottakelse av vår lokale representant, og transfer til hotellet, ca 1,5 t kjøring, mens man nyter utsikten.
Overnatting: Bluebay Beach Resort
Måltider: Alt inkludert.

      

Dag 8 til 11: Zanzibar Island Beach Leisure
Nyt 4 hele dager på Zanzibars hvite strender. Hotellene kan også tilby et bredt spekter av fritidsaktiviteter; som båttur på Det Indiske Hav, dykketurer, fisketurer, diverse vannsport, historisk bytur, besøk til fiskelandsby m.m.
Måltider: Alt inkludert.

Dag 12: Hjemreise 
Etter frokost sier vi farvel til Zanzibar og sjekker ut fra hotellrommet (max kl 10.30). Det er mulighet til å sette bagasjen til oppbevaring i hotellresepsjonen, og fortsett å bruke hotelanlegget inntil avgangstidspunktet. Det blir henting fra hotellet og transfer til Zanzibar flyplass (ca 1t 45 min) i henhold til flytider. Deretter fly til Oslo med mellomlanding.
Måltid: Frokost

Mer informasjon

Inkludert i programprisen:
7 netter Safari and 4 netter Zanzibar Beach Resort
Alle måltider I henhold til programmet: 6 frokost, 4 Picnic-lunsj bokser
1 liter mineralvann per person per dag
All transfer fra flyplass til hotel gjennom programmet
Inngangspenger/avgifter til Nasjonalparkene Safari 
Programmet med engelsktalende safari guide
Transport i 4X4 Safari jeep med pop-up tak
Flyreisen Oslo-Kilimanjaro t/r
Fly fra Arusha til Zanzibar t/r
Bagasje: 15kg per person i sportsbag

Tillegg (ikke inkl.):
- Visum til Tanzania 50USD (se visumregler her)
- Avb- og reiseforsikringer
- Tips
- Personlige kostnader som vask/rens, minibar m.m.

Hotellene i Tanzania:
Serengeti nasjonalpark:   Serena Safari Lodge, Serengeti Nasjonalpark

Lake Manyara nasjonalpark:  Lake Manyara Serena Safari Logde

Ngorongoro nasjonalpark:  Ngorongoro Serena Lodge

Hotellene på Zanzibar:

Blue Bay Beach Resort

 

  • RGF Logo
  • NRF Logo