Skip to main content

Om oss

I over 21 år har Egypt Reiser / Atlantis Reiser arrangert rundreiser med hovedvekt på historie og kultur. Fremdeles er Egypt vår hoved-destinasjon. Vi legger vekt på at våre reisende skal få oppleve det som er spesielt for en destinasjon, uten å måtte bruke  mye tid på planlegging. Atlantis Reiser setter i sammen rundreiser med opplevelser som passer både for lommebok og feriedager.

Her har vi samlet våre reisekataloger fra 1999 til 2012, da vi gikk helt over til den digitale verden. 

Vi gjør oppmerksom på at gjeldene rundreiser for alle destinasjoner vil ligge under gjeldende destinasjon med oppdaterte reiseprogram, hoteller, utflukter og priser for online booking. Nederst på vår forside, finnes oppdatert informasjon før reisen samt  lesestoff om våre destinasjoner.

                  

 

Søk reise

Om oss i Atlantis Reiser

  

Vårt firma ble etablert i Sarpsborg i 1999 under navnet Egypt Reiser, av to profesjonelle guider som vet hva som er viktig for en person - en trygg opplevelse til et land for første gang. Vi fulgte våre kunder fra deres første telefonsamtale, og reiste som turledere og guider med gruppene. På denne måten hadde vi virkelig et personlig og faglig forhold til alle våre kunder, noe alle satte stor pris på. Vår første destinasjon var Egypt - sivilisasjons- og historiens vugge.

Vi kombinerte Nilencruise, by- og strandferie i Egypt - for den beste ferieopplevelsen. Vårt firma vokste, takk til alle våre fornøyde gjester. I 2004 opererte vi charterfly fra Oslo til Kairo, for første gang siden 1993.

    

I 2006 ble vi tildelt General Sales Agent for flyselskapet Egypt Air i Norge. Samme år fikk vi den store æren av å være hovedarrangør for Ibsens "Peer Gynt"-oppføring foran Giza-pyramidene i Kairo, der vi fraktet alle skuespillere og gjester til Kairo i kombinasjon med Nilencruise og badeferie.

    

I 2014 startet vi filialer i både California, USA og Kairo, Egypt. Vi tar med oss 25 års erfaring for å gi deg en skreddersydd opplevelse - det beste av de mest spennende land i verden.

  • RGF Logo
  • NRF Logo