Skip to main content

Tanzania deluxe Safari (7 dgr)

Se det beste av Tanzania på 1 uke:
1n Lake Duluti Arusha, 2 n Lake Manyara nasjonalpark, 2 netter Serengeti nasjonalpark, 1 natt Ngorongoro Crater
Smågrupper med garantert avgang -  5* Serena  Logde overnatting gjennom hele programmet.

Søk reise

Programbeskrivelse dag for dag

Dag 1: Fly Oslo – Arusha.
Ankomst til Kilimanjaro International Airport (JRO) Etter passkontroll og bagasjehenting, vil du møte vår lokale representant som vil kjøre deg til hotellet og hjelpe til med innsjekkingsprosessen. Overnatting : Lake Duluti Serena Hotel.
Måltider: mat på flyet.

Dag 2: Arusha til LakeManyara.
Etter frokost kjører vi med bil fra Arusha til Lake Manyara. Det blir en dag med safarikjøring . Ved 17:30-tiden kjører vi til lodgen for middag og overnatting.
Overnatting: Lake Manyara Serena Lodge eller Kirurumu Tented Lodge
Måltider: Frokost, Picnic lunsjboks, middag.

Dag 3: Serengeti nasjonalpark.
Etter frokost kjører vi fra Lake Manyara til Serengeti nasjonalpark via Olduvai-juvet, hvor du vil besøke juvet og Museumet. Det er muligheten for å besøke Masai Village underveis på safarituren. Overnatting: Serengeti Serena Lodge eller Serena Mbuzi Mawe Camp
Måltider: Frokost, Picnic lunsjboks, middag.

Dag 4: Serengeti nasjonalpark.
I Serengeti nasjonalpark kan du glede deg over en heldags safarikjøring med valgfri varm lunsj på lodgen eller medbrakt piknik lunsj.
Overnatting: Serengeti Serena Lodge eller Serena Mbuzi Mawe Camp
Måltider: Frokost, lunsj, middag.

Dag 5: Serengeti nasjonalpark - Ngorongoro krater.
Etter frokost og utsjekking, kan du glede deg over en en formiddags safaritur i Serengeti nasjonalpark med stopp for piknik-lunsj underveis. Safarituren fortsetter til Ngorongoro Crater via Malanja Depression, og vi passerer flere forskjellige Masai Village på vei til lodgen.
Overnatting: Ngorongoro Serena Lodge eller Ngorongoro Explorean.
Måltider: Frokost, Picnic lunsjboks, middag.

Dag 6: Ngorongoro Crater.
I dag kan du glede deg til en fantastisk dag. Ferden går til Ngorongoro Crater, og det blir en 6 timers safaritur med masse flott å se , etterfulgt av besøk i Masai Village før vi fortsetter til lodgen for middag og overnatting.
Overnatting: Lake Manyara Serena Lodge eller Kirurumu Tented Lodge
Måltider: Frokost, piknik lunsjboks, middag.

Dag 7: Ngorongoro- Arusha.
Etter frokost kjører vi fra Lake Manyara tilbake til Arusha via Great Rift Valley og det blir også et besøk i den afrikanske landsbyen Mto wa Mbu. Vi ankommer Arusha på ettermiddagen, og det blir transfer til flyplassen for hjemreise.
Måltider: Frokost. Mat på flyet.

Mer informasjon

Gruppestørrelse: 6 til 7 personer per kjøretøy med pop-up tak og garantert vindusplass for hver full betalende passasjer.

Inkludert i programmet:
Flyreisen Oslo-Arush-Oslo
All transfers fra/til flyplass
6 netter overnatting med måltider iht programbeskrivelsen *)
All safarikjøring iht programbeskrivelse. Bagasje: 15 kg per person i en myk bag (ingen kofferter)

*) Forbehold:
Det tas forbehold om å benytte lodge nevnt i parentes, dersom Serena lodgene skulle være fullbooket, til tross for at vi har rom blokkert. Alle reservasjoner er basert på tidlige bestillinger.

BETALINGSINFORMASJON:
Merk at safari reiser avviker fra vanlige Reisevilkår. Depositum forfaller som vanlig standard 2 dager etter bestilling, da våre reiser går med rutefly, og flybillettene utstedes umiddelbart etter innbetalt depositum. Depositum vil også omfatte hele reisens pris dersom reisen bestilles innen 70 dager frem til avreise. Reiser som bestilles mer enn 70 dager til avreise, vil depositum utgjøre 50% av reisens pris. Dette er reglement fra vår underleverandør, som også har forpliktelser for overnattingssteder, da våre safari reiser benytter 5 stjerner lodge, som er meget populære, beliggende i nasjonalparker.

IKKE inkludert:
Avbestilling- og reiseforsikring
Visum til Tanzania 50 USD
Masai landsbytur og Olduvai Gorge Tour (dag 3)
Tips
Vask/rens av personlige klær på lodge

 

 

  • RGF Logo
  • NRF Logo